Superkul på lovet!

Höstlovsveckan startade med en utflykt till skogen där man åt mellanmål, för att sedan bli ännu mer äventyrlig när en grupp fick besöka Exploria - leklandet där man kan rida på dinosaurier och ta brandbilskörkort. En gemensam Halloweenlunch serverades vid långbord i matsalen i mitten av veckan, på menyn stod "Ruskiga köttfärsfötter" som kocken förberett särskilt för denna lunch.  En grupp av barn stod för dekorering av matsalen inför lunch och efterföljande disco. Pumpahuvuden tillverkades och spindlar och ballonger hängdes upp för att skapa den rätta stämningen. Den läskigaste delen på veckan utgjordes av spöktunneln som gick genom en mörk hiss och där en del skrämmande figurer dök under resans gång.

 – Besöket på Exploria var mycket uppskattat, berättar Sara som är grupppledare på fritids. Barnen talar redan om att de längtar tillbaka dit!

Nyheter

10 tummar upp för Williams första skolvecka!

William har nu gått sin första vecka på Svedenskolan i Mälarhöjden. Det är hans tredje skola och här kan du läsa mer varför William tycker att hans skolstart gått så bra.